THRUSTMASTER HOTAS WARTHOG JOYSTICK PC

549,99

Kategorije: ,

Opis

  • Samostojna igralna palica HOTAS Warthog, ki je nastala pri ustvarjalcu izvirnega koncepta HOTAS in po vsem svetu uveljavljenih kontrolnikov za simulacije letenja, HOTAS Cougarja ter HOTAS Warthoga.
Odstranljiva ročica, v celoti izdelana iz kovine.
Združljivost z izdelkom HOTAS Cougar (in obratno).
Posnetek palice iz bojnega letala A-10.
Odstranljiva kovinska plošča za uporabo kakor na mizi ali v kabini.
Realističen pritisk na gumbih in petelinu.Skupno 19 akcijskih gumbov in osemsmerna POV-kapica.
1 x osemsmerna POV-kapica.
2 x osemsmerna kapica.
1 x štirismerna kapica z gumbom.
1 x kovinski dvojni petelin.
2 x gumb za pritiskanje.
2 x gumb za pritiskanje pod mezincem.
USB-priključek in programska oprema, ki jo je mogoče nadgraditi.
Izredno stabilna in težka palica, ki tehta več kot 3 kilograme.Združljiva in brezplačna programska oprema T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) omogoča preizkušanje, nastavljanje in programiranje naslednjih Thrustmasterjevih kontrolnikov: HOTAS Warthoga, MFD Cougarja, HOTAS Cougarja, T.16000M and HOTAS Warthog Flight Sticka.
Temelji na principu potegni in spusti.
Različne stopnje programiranja: osnovna, napredna, skripte.

Tehnologija H.E.A.R.T. – Hall Effect AccuRate Technology
3D-magnetna tipala (Hall Effect) nudijo kirurško natančnost, na katero čas ne vpliva.
16-bitna ločljivost (65536 x 65536 vrednosti).
Vzmeti s petimi navoji botrujejo močnemu, linearnemu, gladkemu uporu brez mrtvih con.

V paketu dobite:
1 x pilotsko palico Thrustmaster Hotas Warthog.

Odstranljiva ročica, v celoti izdelana iz kovine.
Zaradi kovinske plošče, ki jo je mogoče sneti z baze, je moč pilotsko palico HOTAS Warthog uporabiti na mizi ali jo montirati v posnetek kabine. Pritisk, ki ga je treba uporabiti pri gumbih in petelinu, je povsem tak kot v resnici.

Kompleten nadzor
Devetnajst akcijskih gumbov in osemsmerna POV-kapica, 2 x osemsmerna kapica, 1 x štirismerna kapica z gumbom, 1 x kovinski dvojni petelin, 2 x gumb za pritiskanje, 2 x gumb za pritiskanje pod mezincem. Povezljivost omogoča USB-priključek, programsko opremo pa je mogoče nadgraditi. Za nameček je palica izredno stabilna, saj tehta več kot tri kilograme.

Najbolj natančna in bogato opremljena palica, kar jih je moč kupiti
Zahvaljujoč tehnologiji H.E.A.R.T, ki omogoča 65536 x 65536 vrednosti, je palica izjemno precizna in ne vsebuje kardanskih spojev. Še več, gumbi in petelin terjajo natanko takšno stopnjo pritiska kot v resničnem letalu – tega v svetu palic še ni bilo. Posebno pozornost smo namenili svobodi uporabe, saj lahko letalski navdušenci snamejo tako palico kot bazo in izdelek namestijo v posnetek pilotske kabine.

Napredno programje T.A.R.G.E.T na računalniku
Smrtonosnemu orožju te palice pravimo T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor). Gre za programsko orodje, ki omogoča preizkušanje, nastavljanje in programiranje Thrustmasterjevih kontrolnikov.
T.A.R.G.E.T je več kot le vmesnik – je močan komplet programskih orodij, ki je sposobno oponašati navidezne naprave, kot so tipkovnica, igralna palica, miška in podobno. Njihovo namembnost prenese na osi in gumbe fizičnih kontrolnikov, le da jih prek navideznega kontrolnika prepošlje v različne programe in igre.
Na ta način T.A.R.G.E.T omogoča popolno interakcijo med različnimi Thrustmasterjevimi USB-kontrolniki in poenostavljene konfiguracije v simulacijah. Ena sama nastavitev deluje v vseh kontrolnikh, tako da jih ni treba ustvarjati za vsakega posebej.

Dimenzija: 320x 460x 250 cm
Teža: 9381 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “THRUSTMASTER HOTAS WARTHOG JOYSTICK PC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja