THRUSTMASTER F/A-18C HORNET HOTAS ADD-ON GRIP

209,99

Kategorije: ,

Opis

Thrustmaster F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je replika krmilne palice bojnega letala za igre in simulacije. Kovinska struktura je oblikovan apo vzoru originalne letalne palice z originalnim občutkom upravljanja za poglobljeno izkušnjo letenja. Uporabniki bodo imeli dostop do 19 akcijskih gumbov in dvostopenjskega sprožilca za nadzor nad nebom. Poleg tega je krmilna palica združljiva s podstavki za joystick Thrustmaster za napredno nastavitev.

100-odstotno izvirno v svetu DCS

Krmilna palica F/A-18C ima neposredno, izvirno integracijo v simulatorju Digital Combat Simulator, zato lahko uživate v ergonomiji  in igralnem udobju z vrhunsko izkušnjo letenja.

Vsestranskost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS z 19 akcijskimi gumbi, vključno z izjemno realističnim dvostopenjskim sprožilcem, in raznolikim, dopolnilnim naborom funkcij vam omogoča, da z lahkoto nadzorujete nebo in izvajate hitre napade na zemljo v vseh igrah simulacije letenja. Idealen je tudi za igralce, ki se želijo preizkusiti v vesoljskih igrah ali igrah v slogu starodobnega letenja.

Združljivost

Krmilna palica F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip je združljivo s podstavki za joystick Thrustmaster.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “THRUSTMASTER F/A-18C HORNET HOTAS ADD-ON GRIP”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja